Style4Photo
Uw fotograaf voor iedere opdracht

Excl4models

Speciaal voor de portfolio van modellen 

Voor het up-to-date houden van je portfolio en het portfolio van Style4Photo zijn wij altijd op zoek naar leuke, spontane en enthousiaste vrouwelijke modellen. Het maakt niet uit of je ervaring hebt op dit gebied. Het is wel belangrijk dat je je er wel goed op voorbereid qua poses, thema, kleding, kapsel en make up. Maar het belangrijkste is dat we een mooi resultaat krijgen in een gezellige en vriendschappelijke sfeer. Een photoshoot moet een feestje zijn voor het model en de fotograaf. Wij fotograferen zowel betaalde opdrachten als opdrachten op TFP/TFCD basis. Bij de laatste opties worden er een paar honderd opnamen gemaakt waarin je een selectie uitgewerkt op fotoprint of CD ontvangt. Iedere opdracht leggen we vast in een Style4Photo contract. (standaard fotografie contract)

Ben jij op zoek naar werk als een professionele model of zou je altijd al eens een mooie fotoshoot van jezelf willen laten maken? Vul dan het contactformulier in en vermeld hierin je wensen.

Modelfotografie kan bestaan uit de volgende categorieën:

Portretfotografie - Fashion - Glamour - Boudoir - Artistiek naakt

Voorbereiding op een photoshoot:

Heb je al ervaring? Wat wil je en wat verwacht je van de photoshoot? Heb jezelf al een thema of idee? Is de photoshoot voor een casting en of voor een modellenbureau? Als we kosten gaan maken hoe gaan we hier dan mee om? Denk hierbij aan ruimte huren, visagie, haarstylist, etc.. Op basis daarvan gaan we samen vastleggen wat de afspraken zijn omtrent de fotoshoot, het gebruik van de foto's, etc.. Zoals je hebt kunnen lezen fotografeer ik alleen in het bijzijn van mijn assistente die je helpt met poses, kleding, en zij let goed op allerlei details voor de photoshoot. Jij mag altijd iemand meenemen voor je eigen welbehagen. Als jezelf niet je visagie en haar wilt of kunt doen moet je dat vooraf melden zodat we dit tijdig kunnen reserveren. Zorg dat je er op je mooist uitgerust uitziet op de dag van de photoshoot, een beetje zonnebanken, nagels gelakt, etc. en zorg voor matchende kledingstukken en schoenen. Bereid je goed voor het wordt lichamelijk een zware dag voor je, kom goed uitgerust naar de shoot dan maken we er leuke dag van.


Style4Photo is er ook voor opdrachten met modellen voor het MKB. 

Heb je vragen over onze diensten, mail ons of gebruik het contact formulier op de website.

(Wij zijn i.v.m. de photoshoots vaak moeilijk telefonisch bereikbaar)


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info